Historisk värmländsk mat Äldre recept anpassade till dagens kök och råvarorSara BodinOlsson 329 kr Mer info
Nya svenska matvanorCharlotte Birnbaum, Stephan Rössner, Karsten Thurfjell, Martin Lind, Christina Möller & Niclas Rådström 279 kr Mer info
Matsalshantverket och trancheringskonsten : fileing, flambering och tillagningGösta Nordén & Uno Hedman 199 kr Mer info
Skandaler i vinvärlden : från förfalskade årgångsviner till muthärvan på SystembolagetJohan FrancoCereceda 379 kr Mer infoKöp
Granskott, vårbrodd och tjärdoft : om kärleken till det vilda nordiska köketLena EngelmarkEmbertsen, Ola Engelmark & Fredrik Johnsson 399 kr Mer info
Framtidens vin : hållbart, ekologiskt, naturligt, miljövänligtBritt Karlsson & Per Karlsson 449 kr Mer infoKöp
Torka mat : allt du behöver veta om utrustning och metoder för att ta tillvara frukt, grönsaker, kött och svampEric Tornblad 399 kr Mer info
Min pappa och jag : matlagning när den är som bästAnders Klangström & Tilda Klangström 229 kr Mer info